Уеб сайт за ИТ и електроник размисли

18мар/141

Топлата вода обича бойлери TERMOMAX

Уютът в къщата е съвкупност от добре подбрани мебели, стилни акценти и предмети, излъчващи топлина. Когато става въпрос за банята обаче, бойлерът е основният виновник за хармонията в тази част от дома. Ако искате винаги да се чувствате свободни да се потопите в топлата вана, то изберете бойлери с марка TERMOMAX. Те са това, от което имате нужда в натовареното ежедневие.
Емайловото покритие ще се погрижи за задържането на топлината, а липсата на никел ще спести алергичните проблеми. Ако искате здравето да бъде част от Вашия живот, то тези продукти ще Ви осигурят именно него. Титанът е съставката, която крие в себе си тайната на по-дългия живот на бойлери TERMOMAX без корозия. Нагревателите са изработени от световноизвестната фирма Термоват, която Ви гарантира бързо нагряване и бавно изстиване на водата. Безфреоновият полиуретан е другата вълшебна съставка, която се грижи за по-добрата изолация на бойлерите Термомакс. По-ниският разход на енергия вече не е мираж, с този енергоспестяващ уред.
Ключът за включване и изключване е изведен извън бойлера, което улеснява потребителите и им дава възможност за по-безпроблемна употреба.

Влюбите ли се веднъж в бойлери за баня TERMOMAX, несъмнено ще се възползвате и от предложенията за кухня с малолитражни модели. Те Ви дават възможност за поставяне под мивката или непосредствено над нея. Мислите, че титанът и емайловото покритие са съставките само на бойлерите за баня?! Не, те са част от конструкцията и на моделите за кухня, за да Ви осигурят по-бързо затопляне и по-висок коефициент на полезно действие.
С бойлери TERMOMAX безопасността е част от ежедневието, благодарение на металния възвратно-предпазен клапан. Избирайки тези продукти, Вие ще получите сигурност и комфорт навсякъде.
TERMOMAX е интелигентният избор на хората с класа. Ние се стремим да Ви дадем най-доброто от възможностите на пазара, събирайки всичко това в уредите с тази марка.

 

Публикувано от Мариан Андреев

Коментари (1) Връзки за обратно следене (0)
  1. Здравейте! Поздравявам Ви за добре написаната статия!


Leave a comment

(required)

 

Все още няма връзки за обратно следене.